comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt ve Kadlec'den 4.yıldız sözleri...

30 Ekim 2014, Perşembe 17:00

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt ile Çek savunma oyuncusu Michael Kadlec, Spor Toto Süper Lig'de sezon sonu şampiyonluğa ulaşarak 4. yıldızı takmak istediklerini söylediler.

Fenerbahçe'nin Hollandalı futbolcusu Dirk Kuyt ile Çek savunma oyuncusu Michael Kadlec, Spor Toto Süper Lig'de sezon sonu şampiyonluğa ulaşarak 4. yıldızı takmak istediklerini söylediler.

Fenerbahçe Dergisi'nin kasım ayı sayısında röportajı yer alan sarı-lacivertlilerin savunma oyuncusu Kadlec, bu sezon geçtiğimiz yıla göre daha fazla şans bulduğunu belirterek, sezon sonu 4. yıldızı kazanmaları gerektiğini vurguladı.

Kadlec, Torku Konyaspor ve Galatasaray maçlarında 10 kişi kalmalarını değerlendirerek, şöyle konuştu:

"Maalesef 10 kişi kalmak hepimizi üzüyor. Bu bizim hatamız. Futbolun doğasında kırmızı kart mevcut, ancak bundan sonra bu hatalar olmayacak. Telafisi zor durumlara kendimizi sokmayacağız. Şampiyon olmak, 4. yıldızı almak bu sene bizim hedefimiz. Bunu gerçekleştirecek güçte bir takım olduğumuza herkes inansın istiyorum. İsmail hocamız için de çok önemli bir sene. Camiasının futbol kulübünün ilk kez başına geçti ve başarıyı hedefliyor. Çok iyi bir ekip kurdu. Hepsi çok iyi hocalar, kendi aralarında iyi arkadaşlıkları var."

Taraftarlara da çağrı da bulunan Çek futbolcu, "Taraftarlarımız da bize desteklerini sürdürsünler. Kayıp puanlar için olan hislerini, üzüntülerini çok iyi anlıyorum. Buradan onlara söz veriyorum ki; kazanmak için içimizde olan ne varsa ortaya koyacağız. Bu sene şampiyon olmak tek hedefimiz ve bunun için yola çıktık ve her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu. 

- Kuyt: "4. yıldızı takmak istiyorum"

Sarı-lacivertlilerin başarılı futbolcusu Kuyt, sezon sonu 4. yıldızı takacaklarına inandıklarını belirtti.

Fenerbahçe Dergisi'ne ailesiyle röportaj veren ve "Sezon sonu her çocuğuma birer yıldız hediye edeceğim" diyen Hollandalı deneyimli futbolcu, "Fenerbahçe'de bulunduğum 3. sezonumda 4. yıldızı takmak istiyorum. Sezon sonu her çocuğuna birer yıldız düşmesini arzu ediyorum" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!