comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kartal, Beşiktaş'ı yıkmanın formülünü söyledi

30 Ekim 2014, Perşembe 13:23

Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Beşiktaş'ı yıkmanın anahtarını buldu.

İsmail Kartal, siyah-beyazlıların Kayseri Erciyesspor'a 3-2 yenildiği maçın görüntülerini defalarca izletirken yardımcıları ile, "ceza alanı çevresinden kullanılan serbest vuruşlarda savunmayı geride tutuyorlar. Beşiktaş bugüne dek yediği 7 golün 5 tanesini duran toplardan yedi. Bu maçta duran toplar çok önemli olacak. Onların bu zaafını iyi değerlendirebilirsek rahat bir galibiyet alırız" dediği bildirildi.
 
İsmail Kartal'ın hafta içinde oyuncuları ile yapacağı toplantılarda Beşiktaş ceza sahası çevresinde faul almanın yollarını denemelerini isteyecek.
 
BEŞİKTAŞ ''EV ÖDEVİ''
 
Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal, Beşiktaş derbisi için Emmanuel Emenike'yi özel olarak hazırlıyor. Gençlerbirliği maçında oyuna girdikten sonra yaptırdığı penaltı ile takımına 3 puanı getiren Emenike'yi bu maçta 11'de kullanmaya hazırlanan Kartal'ın, yavaş kalan Sivok ve Franco'nun arasına atılacak her topta kaleci ile karşı karşıya kalacağını hesaplıyor.
 
Öte yandan Kartal'ın Pazar günü Beşiktaş'ın Erciyesspor'a 3-2 yenildiği maçı her oyuncunun evinde izlemesini istediği bildirildi. Kartal'ın her oyuncudan Beşiktaş'la ilgili fikir istediği ve bu fikirlerin dün yapılan maç toplantısında masaya yatırıldığı bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!