comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal içine kapandı

29 Ekim 2014, Çarşamba 12:59

F.Bahçe'de teknik direktör İsmail Kartal dış dünyayla bağlantısını kesti.

F.Bahçe'de teknik direktör İsmail Kartal dış dünyayla bağlantısını kesti. Samandıra'ya kapanan Kartal, gece gündüz rakiplerinin maç kasetlerinin analizini yapıyor. Teknik Ekibi ile birlikte siyah-beyazlıların ayrıntılı raporunu hazırlayan Kartal derbi öncesi oyuncularına video konferanslar ile sahada yapmaları gerektiklerini anlatacak.
 
Sarı-lacivertlilerde cezası biten Bekir İrtegün'ün savunma bloğuna geri dönmesi beklenirken, bu doğrultuda Mehmet Topal'ın da ortasahadaki orjinal pozisyonuna döneceği belirtiliyor. Kartal'ın hafta içinde gerçekleştirilen antrenman verilerinin yanısıra rakibe göre de bir kadro sahaya sürmeyi planladığı ve son kararını haftasonu vereceği öğrenildi.
 
BEŞİKTAŞ'I YENERİZ HERKESİ BARIŞTIRIRIZ
 
Fenerbahçe'de hedef Beşiktaş derbisini kazanarak geçtiğimiz yıl yaşanılan havayı yeniden yakalamak. Ligin şu an en formda ekibi olarak görülen rakiplerini sahasında yenmenin kendilerine ve taraftarlarına büyük motivasyon kazandıracağını düşünen sarı-lacivertli futbolcular, bu galibiyetle camiadaki iç barışı da sağlamayı hedefliyor.
 
Aralarında toplantı yapan futbolcular, Gençlerbirliği maçı esnasında yaşanan olaylar nedeniyle morali bozulan teknik direktör İsmail Kartal'a olan bağlılıklarını sahada gösterecekleri performansla kanıtlamak konusunda birbirlerine söz verdiler.
 
Beşiktaş'ın genç ve dinamik bir kadrosun olduğu görüşünde olan futbolcuların buna rağmen kendi kadrolarının daha tecrübeli ve daha kaliteli isimlerden oluştuğu görüşünde. Derbiyi kazanarak ligin en iddialı takımı olduklarını herkese göstermeyi hedefledikleri de gelen haberler arasında.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!