comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe, '1 Milyon Üye' projesi için Zonguldak'ta

28 Ekim 2014, Salı 18:10

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal, futbolcular Pierre Webo ve kaleci Mert Günok, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çeşitli etkinliklere katıldı. 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktör İsmail Kartal, futbolcular Pierre Webo ve kaleci Mert Günok, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında, Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde çeşitli etkinliklere katıldı. 

Kulüp başkanı Yıldırım ile teknik direktör Kartal, Ereğli-Alaplı karayolunun Erdemir plajlar mevkisinde taraftarlarca karşılandı. Yıldırım ve Kartal burada taraftarla bir süre sohbet etti. İkili sohbetin ardından Fenerbahçe Futbol Okulu'nu gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Futbolcular Pierre Webo ve kaleci Mert Günok'ta futbol okuluna gelerek sporcularla ilgilendi ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Okulda, Webo penaltı atışı kullanırken, kaleci Mert Günok ise kaleye geçti. 

Aziz Yıldırım, İsmail Kartal, Pierro Webo ve Mert Günok, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün, Karadeniz Ereğli'deki şubesinin açılışını gerçekleştirdi. Başkan Yıldırım, derneğin çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Golcü oyuncu Webo ve Mert Günok, bir otelde düzenlenen imza gününe de katıldı.

- "Fenerbahçe halkla bütünleşiyor"

Fenerbahçe Kulübü İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, imza töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada, kulüplerinin bir açılım projesi gerçekleştirdiğini söyledi.

"Fenerbahçe her yerde" diyen Çetinkaya, şöyle konuştu:

"7'den 70'e Fenerbahçeliler'i görmek, onlarla olmak, özlem gidermek gerçekten çok anlamlı. Bugün buraya geldik. Fenerbahçe Spor Okulu'nu ziyaret ettik. Geleceğin Webo ve Mert'leri buradan yetişecek. Türk futboluna hizmet edecekler. Oyuncularla tanıştık, derneğimizin açılışını gerçekleştirdik. Futbolcularımız yeni sezonun formalarına imza atacaklar. Projemiz kapsamında üye katılım gecesine katılacağız. Fenerbahçe halkla bütünleşiyor. Biz bundan çok mutluyuz. Vaktimizin bir kısmını da buna ayırıyoruz. Şampiyonluk mücadelesi içinde bunu yapmamız gerekiyor. Taraftarımızla birlikte büyüyen, başarı elde eden bir kulübüz. Bu kaynaşmamız önümüzdeki günlerde de devam edecektir."

Pierro Webo, Ereğli'de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Biliyorsunuz bir milyon üye projesi var. Bu projeye destek olmak için her yere gidiyoruz. Büyük mutluluk duyuyoruz. İstanbul mesafe olarak uzak bir yer ve burada yaşayan Fenerbahçeliler futbolcuları görmek isterler. Buraya gelmiş olmamız onların için de güzeldir" diye konuştu.

Mert Günok da gösterilen ilgiden memnun olduğunu vurgulayarak, "İstanbul dışındaki taraftarlarımızla da buluşuyoruz. Başkanımız, hocamız ve Webo ile birlikte buradayız" dedi.

 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!