comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'de sürpriz istifa

28 Ekim 2014, Salı 09:26

Fenerbahçe Sportif AŞ'de bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Cengiz Solakoğlu, Aziz Yıldırım ile yaşadığı fikir ayrıldığı sonrası istifa etti.

Fenerbahçe'de bir ayrılık daha yaşandı. Sportif AŞ'de bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Cengiz Solakoğlu istifa etti.
 
Solakoğlu'nun bir süredir çalışma şartlarından şikayetçi olduğu ve kulüp başkanı Aziz Yıldırım'la da çeşitli konularda fikir ayrılığına düştüğü öğrenildi.
 
İstifalar sürecek mi?

Solakoğlu son dönemde Fenerbahçe'de yaşanan ayrılık rüzgarlarının son halkası oldu. Kulüpte bir süre önce yönetici Abdullah Kiğılı, Başkan Yıldırım ile yaşadığı anlaşmazlık sonrası önce Fenerium'daki ardından da yönetim kurulundaki görevlerinden ayrılmıştı. Kiğılı'nın ardından da kulüp CEO'su Hasan Hakkı Yılmaz ani bir kararla görevini bıraktığını açıklamıştı. Bu gelişmeler sıcaklığını korurken Solakoğlu'nun da ayrılık haberi 'istifalar sürecek mi' sorusunu akla getirdi.
 
Koç Holding orijinli

Solakoğlu, 37 yıl Koç Holding'de çalıştıktan sonra emekli olmuş ve bazı şirketlerde danışmanlık yapmıştı. Ardından 2012 yılının Temmuz ayında Fenerbahçe Sportif AŞ'ye Vefa Küçük ile birlikte bağımsız yönetici olarak atanmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!