comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Caner Erkin geçen sezonu aratıyor

27 Ekim 2014, Pazartesi 16:39

İsmail Kartal'ın Gençlerbirliği karşısında yedek soyundurduğu Caner Erkin geçtiğimiz sezonki grafiğini aratıyor.

FutbolArena - Gençlerbirliği ile oynanan maça kadar bu sezonki tüm maçlarda 90 dakika forma giyen Caner Erkin, çok uzun bir aradan sonra yedek kulübesinde forma beklemişti.
 
Yaptığı ortalarla takım arkadaşlarını pozisyona sokan, takımın asist yükünü sırtlayan ofansif anlayışıyla Milli takımın da önemli parçalarından biri olan Caner Erkin bu sezon Fenerbahçe formasıyla 2 asist yaptı. 2 asisti de 5. hafta oynanan Torku Konyaspor maçında yapan 26 yaşındaki futbolcu, bu istatistiğiyle geçen sezonu arattı.
 
Caner Erkin geçtiğimiz sene 7. hafta itibarı ile ligde 5 asist yapmış 2 de gol atmıştı. 2013-2014 sezonunun genelinde 14 asist yapan Caner Erkin, şu ana kadar 2 asist yapabildi. Galatasaray maçında defansif yönünü iyi sergilemeyen Caner Erkin, bu handikabı bakımından İsmail Kartal'dan kesik yediği iddia ediliyor.
 
Fenerbahçe, Ersun Yanal'ı arattı
 
Caner Erkin'in geçen seneyi aratan performansı sadece kendisiyle alakalı değil elbette. İsmail Kartal'ın Fenerbahçesi geçen sene aynı haftaya göre gol yollarında geride... Zira Ersun Yanal'lı Fenerbahçe, geçen sene 7. haftaya kadar 16 puan toplarken rakip filelere de 16 gol göndermişti. İsmail Kartal'ın yönettiği Fenerbahçe ise bu sene 7 haftada 13 puan toplayan Fenerbahçe, 9 gol atarken kalesinde 8 gol gördü.
 
Haber: Orhun ALİCİKOĞLU

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!