comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kartal'dan şok sözler! ''Beni istemediğinizi...''

27 Ekim 2014, Pazartesi 13:21

Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni ikinci yarıda attığı bulduğu penaltı golleriyle 2-1 yenerken devre arasında yaşanan konuşmalar maçın önüne geçti.

Fenerbahçe, Gençlerbirliği'ni ikinci yarıda attığı bulduğu penaltı golleriyle 2-1 yenerken, maçtan önce İsmail Kartal, futbolcularına yönelik; "Derbide alınan mağlubiyeti unutturmak, Beşiktaş maçı öncesi güç gösterisi yapmak ve seyircimizi yanımıza çekmek için mükemmel bir fırsat. Maça istekli başlayalım. Taraftarımızın bizden beklediği pozisyonları bulalım. Özellikle ilk 30 dakikada rakibimizi boğalım" şeklinde bir konuşma yaptı. Fakat ilk devre boyunca Kartal'ın hiçbir dediği olmazken, Kartal devre arasında; "Sanırım benim konuşmalarımın bir faydası yok. Bu oyununuzla beni istemediğinize inanmaya başladım. Bana sürekli yanındayız diye gelmek yerine bu maçta sahadaki futbolunuzla yanımda olduğunuzu gösterin" dediği öğrenildi.
 
Emre'nin de soyunma odasında, "beyler nedir bu halimiz? Hoca sabah akşam ölesiye çalışıyor. Hiçbir şey için değilse bile hoca için bu maçı kazanmak zorundayız" diyerek isyan ettiği bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!