comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Caner çok oynamaktan sakatlandı!

27 Ekim 2014, Pazartesi 10:23

İki sezon önce çok maça çıkmaktan sürantrene olan Hasan Ali'nin başına gelenleri, şimdi Caner yaşıyor!

Caner Erkin'in G.Birliği maçında yedek soyunması, sarı kart sınırında olmasına ve Beşiktaş derbisi öncesi cezalı duruma düşmemesi için kadroya alınmamasına bağlanmıştı.
 
Ancak milli futbolcunun da Hasan Ali gibi sürantrene (gereğinden fazla antrenman yapıp, antrenmanın olumlu etkilerinin yitirilmesi) olduğu iddia edildi. Hasan Ali, F.Bahçe'ye transfer olduğu sezon 42 maçta forma giymiş, sağlığı bozulduğu için gönderilen Ziegler devre arasında kiralanmıştı.

Kasık şikayeti nedeniyle idmana çıkmadı

Geçen sene Fenerbahçe'de sol bekte başarılı bir sezon geçiren, milli takımda da forma giyen Caner'in de sürantrene olduğu belirtildi. Hiçbir darbeye bağlı olmadan kasık sakatlığı yaşaması ve hafta içinde sürekli olarak salonda çalışması yedek kalmasında önemli rol oynadı. İsmail Kartal, uzun süredir yedek olan ve her karara saygı duyarak çalışmasını sürdüren Hasan Ali'yi, G.Birliği maçında 11'de sahaya sürdü.
 
Caner dün Instagram'da gölge fotoğrafı paylaşıp, "En vefalı dostumuz gölgemizdir. O da yoldaşlık etmek için güneşli havayı bekler" yazdı. Sonra oğlu Çınar'la fotoğrafını koydu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!