comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike hakkında şok eden iddia

26 Ekim 2014, Pazar 12:16

Emmanuel Emenike'nin ilk 11'de oynamaması hakkında iki görüş var. Sergen Yalçın sert konuşurken, Sinan Engin ise ayrılık iddiasında bulundu.

Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Gençlerbirliği'ni 2-1'lik skorla geçerken sarı-lacivertlilerin oynadığı futbol eleştiri alırken, oklar da teknik direktör İsmail Kartal'a yöneldi.
 
Futbol yorumcusu Sinan Engin ve Sergen Yalçın, 82. dakikada oyuna dahil olan Emmanuel Emenike kararını eleştirirken, Nijeryalı golcünün öneminden bahsettiler.

EMENIKE OYNAMALI

Sergen açıklamasında, "Şimdi İsmail Kartal'ın morali bozuk derken... 20-25 milyon Fenerbahçe taraftarının da morali bozuktur. Sadece teknik direktörle kalmaz. Sadece ligde oynayan Fenerbahçe'nin 7 haftada bu kadar temposuz ve bu kadar kötü oynaması düşündürücü. Emenike'nin yaptırdığı penaltı ve gelen gol birçok şeyin rafa kalkmasına neden oldu. Çok sıkıntılı bir geceydi. Yani oyunu falan her şeyi bir kenara bırakalım... Bu takımda Webo oynuyor ve Emenike kulübede oturuyorsa demek ki bir sıkıntı var. Ya bizde ya da o tarafta. Şimdi santraforda kim oynayacak diye bir anket yapsan yüzde 99 Emenike, yüzde 1 Webo çıkar. Derbide oynatıyor, Gençlerbirliği'ne oynatmıyorsun. Çok enteresan... Bu takımda Emenike'nin oynamaması tam bir futbol faciasıdır." dedi.

EMENIKE GİDECEK

Sinan Engin ise, "Emenike'yi eğer oynatmıyosan kesin bir şey vardır. Kimse bana bir şey anlatmasın. Emenike Ocak ayında gider. İyi bir teklif gelmesi halinde Ocak ayında ayrılacak." sözlerini kullandı 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!