comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Lugano'nun F.Bahçeye önerdiği isim...

24 Ekim 2014, Cuma 16:59

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları şimdiden başlarken, flaş iddialar da birbirine takip ediyor.

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları şimdiden başlarken, flaş iddialar da birbirine takip ediyor. Son iddaa FIFA menajeri Marco Kırdemir'e ait. Kırdemir, Radyospor'a yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Lugano'nun Fenerbahçe'ye Uruguay Milli Takımı'ndan arkadaşı Arismendi'ye Türkiye'yi önerdiğini söyledi.
 
Kırdemir, "Diego Arismendi benim futbolcum. 26 yaşında; şu anda kariyerinin en iyi zamanında. Ocak'ta bonservisi elinde olacak. Ama şu anda bize Avrupa'nın bir çok takımından teklif geliyor. Daha önce Premier Lig'de Stoke Ctiy'de oynamıştı. Fakat oraya adapte olamadı. Lugano, ona Türkiye'de başarılı olabileceğini söyledi. Şu anda Uruguay Milli Takımı'nda da banko oynuyor. Lugano, Türkiye'ye giderse çok mutlu olacağını, insanların futbolu çok sevdiğini, kendini Türkiye'de ülkesinde gibi hissedeceğini söyledi. 'Gideceksen Fenerbahçe gibi büyük bir takıma git' dedi. Lugano, Arismendi'nin Fenerbahçe'ye gitmesini çok istiyor" şeklinde konuştu.
 
ARİSMENDİ KİMDİR? 
Diego Arismendi, 26 yaşında ve orta saha pozisyonunda görev yapıyor. Avrupa'da sadece Stoke City (2009-2012) tecrübesi bulunan Arismendi, 2008 yılından bu yana 4 kez Uruguay Milli Takımı formasını giydi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!