comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den o demece sert cevap!

24 Ekim 2014, Cuma 14:41

Fenerbahçe Kulübü resmi sitesi aracılığıyla bugün  basında yer alan bir haberle ilgili sert bir açıklama yayınladı.

Fenerbahçe Kulübü tarafından yapılan açıklamada; Bugün Gençlerbirliği Spor Kulübü Basın Sözcüsünün basında yer alan yakışıksız açıklamaları tarafımızdan dikkatle takip edilmiştir.
 
Türk futbolunda geçen hafta Galatasaray tarafından başlatılan, bu hafta da Gençlerbirliği ile devam eden, Fenerbahçe'nin rakiplerinin müsabakanın hemen öncesinde, maçın hakemine yönelik yaptıkları manipülatif, hakemi baskı altına almaya yönelik ve algı yönetimi içeren, sonuçları itibariyle de başarıya ulaşan yeni bir tarz geliştirdikleri açıkça ortadadır.
 
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, planlanan algı yönetimi ve maçların hakemlerini etkilemeye yönelik manipülatif açıklamalar karşısında futbol yetkililerini göreve çağırmakla birlikte, bu konu hakkında en sert tedbirleri alacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Hatırlanacağı üzere Gençlerbirliği Spor Kulübü Basın Sözcüsü Hakan Kaynar bir medya yayın kuruluşuna verdiği demeçte şu sözleri kullanmıştı;

''Sadece skorlara baktığınızda Gençlerbirliği adına Kadıköy deplasmanında başarısız bir tablo var. Ama o maçların hepsini izleyen biri olarak şunu net bir şekilde söyleyebilirim ki, bize karşı hepsinde de hakemlerin katkısı az ya da çok oldu. Özgür Yankaya'yı da iki sezon önce yine bir İstanbul takımına karşı yaptığımız maçtan çok iyi hatırlıyoruz. Galatasaray maçında 1-0 öndeyken aleyhimizde verdiği garip penaltı halen taraflı tarafsız futbol severler tarafından hatırlanıyor. Maç büyük bir olasılıkla daha kalabalık bir seyirci topluluğu karşısında oynanacak. Bu sezon hakemlerimiz seyirci ortalamalarının düşüklüğü nedeniyle seyirci baskısı olmadan rahat maçlar çıkarıyorlar. Umarım o rahatlık bir alışkanlık şeklinde devam eder ve Yankaya da baskı altında olmadan, tribünlerden olumsuz bir şekilde etkilenmeden iyi bir maç çıkarır." 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!