comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım'a baskı! 'Aman yapma başkan'

24 Ekim 2014, Cuma 10:22

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım derbi mağlubiyeti sonrası çarşamba günü futbolcularla yaptığı toplantıda birbirinden önemli kararlara imza attı.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım derbi mağlubiyeti sonrası çarşamba günü futbolcularla yaptığı toplantıda çarpıcı ifadeler kullandı ve aldığı radikal kararları açıkladı.
 
Yıldırım öncelikle Teknik Direktör İsmail Kartal'a destek çıktı. Hocasına olan güvenini tekrarlayan sarı-lacivertli kulübün başkanı, “Ben burada olduğum sürece kendisi görevine devam edecek. Ayrıca benim de bir yere gitmeye niyetim yok. Bunu herkes böyle bilsin” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Yıldırım ardından futbolculara kulüpten hiçbir alacakları olmadığını hatırlattı ve bunun karşılığını almak istediklerini belirterek, “Herkes profesyonelliğin gereğini yerine getirecek. Sizden beklentimiz bu. Biz nasıl bazı şeylerden sorumluysak, siz de başarılı olmak için sorumlusunuz” dedi.
 
Sarı-lacivertli kulübün patronu takımda kimsenin yerinin garanti olmadığını da söylerken, Bruno Alves'i örnek gösterdi.
 
Portekizli oyuncunun derbide gördüğü gereksiz kart nedeniyle devre arasında takımdan ayrılacağını ifade eden Yıldırım, Selçuk Şahin için de benzer cümleler kurdu. Sneijder'in attığı golde hata yapan tecrübeli futbolcu ile devre arasında yolların ayrılacağını tüm takımın önünde açıkladı. Ancak başkanın bu kararı takım içinde rahatsızlık yarattı. Yıldırım'a Selçuk'un kalması yönünde baskı olduğu öğrenildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!