comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bruno Alves'in babası konuştu

23 Ekim 2014, Perşembe 10:09

Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart yüzünden oldukça eleştirilen Bruno Alves'in babası ilginç açıklamalarda bulundu.

Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart yüzünden oldukça eleştirilen Bruno Alves'in fikirlerini almak istedik. Portekiz'in Publico gazetesinde çalışan dostumuz Matheus aracılığıyla Brezilya asıllı oyuncudan fikir almaya çalıştık. Ama Alves, "susma zamanı" dedi ve başka da ses vermedi.
Biz de yine Matheus aracılığıyla bu kez Bruno Alves'in menajerliğini yapan babasına ulaştık. Onun da ilginç sözleri oldu. İşte Washington Alves'in sözleri:

''HERKES ONU ALMAK İSTEDİ''
''Oğlum sahada kavga etmez. Kimseyi sakatlamak için hamle yapmaz. Ama çok güçlüdür. Topa gelişiyle korkutur. Büyük olmasına rağmen esnektir. Futbolu sert oynar. Küçükken arkadaşları ile birlikte oynarken bile sertti. Daha 6-7 yaşındayken bile sokak maçını kaybettiği zaman eve gelip ağlardı. Onun için pek çok eleştiri yapabilirsiniz ama asla savaşmadı diyemezsiniz. O her generalin sahip olmak isteyeceği bir askerdir. Her teknik adam onu almak istedi. Zenith onun için 20 milyon euro'dan fazla bonservis parası ödedi. Hangi defans oyuncusuna bu kadar bonservis verilir.''

''KENDİSİ KALMAK İSTEDİ''
''Ben sezon başında Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nde oynamaması yüzünden ayrılmasını istedim ama o kalmak istedi. Takım arkadaşlarını ve Türkiye'deki hayatını sevdiğini söyledi. Ben de saygı duydum. Gelecek sezon sonunda kontratı bitince Portekiz'e dönüp kariyerini olursa Porto'da tamamlamasını istiyorum.'' 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!