comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bruno Alves çok sinirlendi!

21 Ekim 2014, Salı 12:22

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinde alınan 2-1'lik mağlubiyetin faturasının kesildiği isim olan Bruno Alves, alınan kararlara çok sinirlendi.

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisinde alınan 2-1'lik mağlubiyetin faturasının kesildiği isim Bruno Alves oldu.
 
Derbinin 53. dakikasında Galatasaray'dan Dzemaili'ye yaptığı hareket nedeniyle kırmızı kartla oyun dışında kalan Alves, hem yönetimi hem de İsmail Kartal'ı çılgına çevirmişti. Alves'in bu yaptığı cezasız kalmadı. Ancak yönetim direkt kırmızı kart görme cezası olan 25 bin euro'ya, İsmail Kartal'ın raporuna göre 50 bin euro ekleyince Portekizli defans oyuncusu çılgına döndü.
 
Pazartesi günü gerçekleştirilen idman öncesinde alınan bu karar kendisine tebliğ edilen Alves'in, İsmail Kartal'a sert tepki gösterdiği bildirildi. Alves'in sözleşmesinde böyle bir madde olmadığı için kendisine haksızlık yapıldığını ve o hareketi pozisyon gereğini yaptığını ifade ettiği bildirildi. Portekizli oyuncunun ayrıca geçtiğimiz hafta Bekir'in yaptığı faulu kastederek kendisine bu konuda haksızlık yapıldığını ve böyle haksızlık yapılacaksa idmana bile çıkmayacağını İsmail Kartal'a söylediği bildirildi.
 
İsmail Kartal'ın da bu konuda kararın alındığı ve takımdaki disiplin açısından kendisinin verilen cezaya uymasını gerektiğini anlattığı ancak Alves'in kararından dönmeyerek idmana çıkmadığı iddia edildi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!