comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Topuk yaylasın'da olay! 'Ölü çıkardı!'

20 Ekim 2014, Pazartesi 17:24

GS-FB maçını izleyen 5 milli sporcuya, 'Hangi takımı tutuyorsunuz' diye soran alkollü fanatikler, "S….tirmeyin Karate Milli Takımını" diye sataştı, Ali Sofuoğlu'na tokat atıldı.

F.BAHÇE'NİN Topuk Yaylası Tesisleri'nde görülmemiş bir skandal yaşandı. 15 gün sonra yapılacak Dünya Şampiyonası'na hazırlanan Karate Milli Takımı, şiddet ve hakarete maruz kaldı. Olay şöyle gelişti: Tesislerde kamp yapan Karate Milli Takımı'ndan 4'ü F.Bahçe taraftarı olan 5 sporcu G.Saray-F.Bahçe derbisini izlemek için salona çıktı. Burada maç izleyen ve alkol alan kişiler salona girerken, ‘Hangi takımı tutuyorsunuz' diyerek sporcuları sorguya aldı. 4 sporcu F.Bahçeli olduğunu söylerken biri sessiz kaldı.
 
ÜZERİMİZDE MİLLİ FORMA VAR
 
Alves'in kırmızı kart gördüğü pozisyonda sessiz kalan sporcuya Gökhan isimli bir fanatik, ‘Sen niye kızmıyorsun, G.Saraylı'mısın?' diye çıkışıyor. Sporcunun ‘Hayır ağabey ben Barcelona'yı tutuyorum' demesi üzerine ağır küfürlere maruz kalan sporcular, “Biz Milli Takım sporcusuyuz, burada kamp yapıyoruz. Üzerimizde Milli Takım'ın eşofmanı var” uyarısında bulunuyor. Alkollü kişiler, “S..tirtmeyin Karate Milli Takımınızı” diye karşılık veriyor. Ardından ağza alınmayacak küfürler peş peşe sıralanıyor.
 
HOCALARI DA YUKARI ÇIKIYOR
 
Aşağıda çay için ve gürültüyü duyan antrenör ve sporcular da salona çıkıyor. Sporcular, hocalarının ikazlarını dinliyor, kavga ortamına girmiyorlar. Hatta haklı olduklarına inanmalarına rağmen Ali Sofuoğlu'nu özür dilesin ve olaylar yatışsın diye fanatiklerin yanına gönderiyorlar. Ancak bu kez de biri Ali Sofuoğlu'na tokat atıyor ve ortalık yeniden karışıyor. Gökhan isimle şahıs “Ben Aziz Yıldırım'ın arkadaşıyım. Burayı biz yaptırdık” diyerek otel müdürünü ve çalışanlarını da tehdit ediyor.
 
JANDARMA'YA SİS ENGELİ
 
Olayları jandarmaya bildiren Milli Takım oyuncuları yardım istiyor. Ancak jandarma sis yüzünden Topuk Yaylası'na ulaşamıyor. Bunun üzerine otelde tutanak tutan ve otel müdürüne de bunu imzalattıran sporcular otel çalışanlarının zarar görmemesi için kamptan ayrılıp, Düzce'ye dönüyor.
 
KAYITLAR VAR DAVACIYIZ!
 
İSMİNİN açıklanmasını istemeyen bir sporcu, her şeyi jandarmaya anlattıklarını söyledi. Hiçbir şekilde darp olmadığını ve kimseye şiddet uygulamadıklarını belirten sporcu, “Orada o kadar içki içilir mi? Kendimizi zor tuttuk. Biri bir yumruk atsaydı oradan ölü çıkardı. Onların 40-50 yaşındaki adamların göstermediği olgunluğu biz gösterdik. Davacıyız ve asla davamızı geri almayız. Olay bütün ayrıntılarıyla kamera kayıtlarında var. Ağır küfür ve hakaretlere uğradık” dedi.
 
KARŞILIK VERSELER ÖLÜ ÇIKARDI!
 
Delihasan: Çocuklarda peygamber sabrı varmış. Karşılık verselerdi oradan ölü çıkardı. Arayıp hepsini kutladım, Çarşamba günü de gidip alınlarından öpeceğim.
 
KARATE Federasyonu Başkanı Esat Delihasan olayı AKŞAM'a anlattı: “Çocukları tebrik ettim. İyi sabır göstermişler. Peygamber sabrı varmış. Hocalarını dinlemişler, sağ olsun çocuklar. Başka bir branş olsaydı, hoca moca dinlemezdi. Çarşamba günü de özel yanlarına gidip alınlarından öpeceğim. Çocuklar karşılık verseydik birkaç tane ölü çıkardı. Çocuğu özür dilemek için çağırmışlar. Arada bir tokat atmış bir tanesi. Terbiyesiz herif.
 
18 GÜNLÜK KAMP 12 GÜNDE BİTTİ
 
F.Bahçe amatör sporlara çok destek veren bir kulüp. Kamera kayıtları var, tutanak tutuldu, otel müdürü de imzaladı. Çalışanları da tehdit etmişler. ‘Bunları göndermezseniz, sizi de attırırız' demişler. Çalışanlar zarar görmesin diye çocuklar oradan ayrılmış. 18 günlük kamp için anlaşmıştık. Kamp sonu parasını verecektik. 12 gün sonra kampı bitirmek zorunda kaldık. Tabi ki çalışmalarımızı olumsuz etkiledi. Her ne kadar karşılık vermeseler de çocukların sinirleri bozuk.”
 
ŞAMPİYONA 5-9 KASIM'DA
 
KARATE Milli Takımı'nın hazırlandığı Dünya Şampiyonası 5-9 Kasım tarihleri arasında Almanya'nın Bremen kentinde yapılacak. Şampiyonaya kısa bir süre kala yaşanan bu tatsız olay sporcuları da olumsuz etkiledi.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!