comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kartal, Alves'e çok kızdı! ''Bunun bedelini...''

20 Ekim 2014, Pazartesi 15:19

Pazar gecesi oynanan derbinin ardından Fenerbahçe soyunma odasında İsmail Kartal'ın sesleri yükseldi. Kartal, Alves'e "Bütün takımın emeğini çaldın! Bunun bedelini ödeyeceksin" dedi.

Fenerbahçe'de derbi maçı kaybetmiş olmanın üzüntüsü yaşanırken, Bruno Alves'in gördüğü kırmızı kart geceye damga vuran en önemli anlardan biri oldu. Karşılaşmanın bitiş düdüğü ile birlikte soyunma odasında takım arkadaşlarından özür dilediği belirtilen Bruno Alves sert tepki ile karşılaştı. Arena'da soyunma odasında Kartal'ın sesleri yükselirken oyunun kaybedilmesinin faturası Portekizli stopere kesildi. "Lüzumuz bir hareketle takımı 10 kişi bıraktın" diyen Kartal "Volkan ve Emre sahada sakat sakat mücadele ettiler. Bütün takımın emeğini çaldın. Emeğe saygısızlık yaptın" diye sert çıkış yaptı. Kartal ayrıca "Gördügün kart sonrası bütün oyun planımız alt üst oldu. 3 puan alacağımız bir maçı senin gereksiz hatan yüzünden verdik" diye konuştu. 
 
HAKEME RESMEN "GEL BENİ OYUNDAN AT" DEDİN 
 
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal sözlerine şöyle devam etti: "Sana güvenen inanan 25 milyon taraftarı ve camiana saygısızlık yaptın. Hakeme resmen gel beni at dedin. Bu afedilemez." Uzakdoğu sporlarını andıran bir hareketle kırmızı kart gören Alves'e para cezası verilmesinin gündemde olduğu ve ilerleyen haftalardaki 11'deki yerini kaybedebileceği de gelen haberler arasında.

SEN MiSiN HADDiNi BiLEN!
 
İsmail Kartal'ın "Haddimizi bilerek oynamaya çalıştık. Sonuçta G.Saray ile oynuyoruz" sözleri Fenerli taraftarların infialine yol açtı. Sosyal medyada taraftarlar "F.Bahçe had bilmez, bildirir" dedi.
 
- Takımdan gittiğin an İstanbul'u yakacağız ulan. 
 
- Basın toplantısı yapmasa ve oyuncu değişikliğine karışmasa İsmail Kartal iyi teknik direktör aslında. 
 
- Şu takımı 4 haftada bitirdin ya. Yazık çok yazık. Fenerbahçe had bilmez, bildirir. Sen de haddini bil! 
 
- Alın bunu İsmail Eagle'ın odasına çerçeve yapıp asın. Fenerbahçe yalnızca had bildirir. 
 
- Hemen gönderilmeli bu takımdan. Fener'in hocası haddimizi bilerek oynadık diyemez..
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!