comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den flaş transfer hamlesi!

17 Ekim 2014, Cuma 16:27

Süper Lig'de bu sene dördüncü yıldızı almak için büyük bir mücadeleye giren Fenerbahçe devre arasında önemli bir transferi gerçekleştirebilir.

Süper Lig'de şampiyon olarak dördüncü yıldızı almak isteyen Fenerbahçe için Güney Amerika basınından flaş bir transfer iddiası geldi. O iddiaya göre Fenerbahçe devre arası transfer döneminde önemli bir isimi kadrosuna katabilir.

Güney Amerikalı gazeteciden önemli iddia! 
Fenerbahçe'nin hemen hemen her transfer döneminde gündemine gelen Brezilyalı forvet oyuncusu Pato, Brezilya Ligi'ni yakından takip eden Paulo Freitas'a göre devre arasında tekrar Avrupa'ya dönebilir. Bonservisi Corinthians'ta olan ve Sao Paulo'da kiralık olarak forma giyen Pato'nun Türk kulübü Fenerbahçe'nin takibinde olduğu ve devre arasında sarı lacivertlilerin 8 milyon Euro ödeyerek Pato'nun serbest kalma maddesinden yararlanacağı ileri sürüldü.
Yaz transfer döneminde sadece Diego Ribas'ı kadrosuna katan ve ona da bonservis ücreti ödemeyen Fenerbahçe yönetiminin devre arasında yıldız bir ismi kadrosuna katacağı kulislerde konuşulurken bu ismin Pato olduğu ve Emenike'nin muhtemel ayrılığı sonrası bu transferin gerçekleşme ihtimalinin yüksek olduğu aktarıldı.

Brezilya basını: Fenerbahçe Brezilya'da oyuncu izliyor 
Son yıllarda Brezilya'dan yaptığı transferlerden oldukça iyi sonuçlar alan Fenerbahçe'nin tekrar Brezilya Ligi'ni yakın takibe aldığı biliniyor. Önceki günlerde çıkan haberlerde sarı lacivertli kulübün Brezilya'da oyuncu aradığı ve burada oyuncu izlediği belirtilmişti. Güney Amerikalı gazeteci Paulo Freitas'ta Brezilya'da Gaucha radyosuna yaptığı açıklamada Pato'nun ayrılma olasılığı hakkında konuşurken Fenerbahçe'nin de oyuncunun taliplileri arasında olduğunu açıkladı ve iddiaları doğruladı. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!