comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Arsenal ve Tottenham'ın istediği F.Bahçeli

16 Ekim 2014, Perşembe 09:54

Fenerbahçe'nin son günlerde adı transfer söylentilerine karışan yıldızı Ada'da iki ezeli rakip takımı birbirine düşürecek gibi.

Spor Toto Süper Lig'de yoluna emin adımlarla devam etme peşinde olan Fenerbahçe'nin kapısını ara transfer döneminde iki İngiliz kulübü çalacak gibi duruyor.

İngiltere basınının gündemi Fenerbahçeli Emmanuel Emenike. Hemen her gün hakkında bir haber çıkan Emenike, Ada'da Arsenal ile anılıyordu. Fakat son bilgilere göre Arsenal'in Kuzey Londra'daki ezeli rakibi Tottenham da Emenike için devrede.
Soldado ve Adebayor'un performansının yeterliliğinin her gün tartışıldığı Tottenham'da bir forvet takviyesinin olacağı yüksek ihtimal olarak gösterilirken, listeye eklenen isimlerin Schalke 04'ün yıldızı Klaas-Jan Huntelaar ve Fenerbahçeli Emmanuel Emenike olduğu yazıldı.

26 milyon Sterlin'e satın alınan Roberto Soldado'nun bir türlü istenen seviyeye çıkmaması Tottenham yönetimini arayışa iterken, İspanyol forvetin devre arasında ayrılacağı onun yerine Emenike'nin 10 milyon Sterlinlik bonservisi ile hedefte olduğu iddia edildi.

Haberlerde Fenerbahçe'nin ekonomik olarak rahat olduğu için oyuncunun satışına sıcak bakmadığı söylenirken, Emenike'nin İngiltere'de oynama fikrine sıcak bakacağı belirtildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!