comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Gökhan Gönül: 'Gerçek F.Bahçeli oldum'

16 Ekim 2014, Perşembe 09:42

Futbolcular destek vererek üye oldukları projede kartlarını başkan Aziz Yıldırım'ın elinden aldı.

Fenerbahçe'de futbolcular Volkan Demirel, Selçuk Şahin, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Mehmet Topuz, Alper Potuk, Emre Belözoğlu ve Dirk Kuyt, destek vererek üye oldukları projede kartlarını başkan Aziz Yıldırım'ın elinden aldı. Daha sonra futbolcular ve diğer branşların sporcuları da sahneye çıkarak yöneticilerle birlikte görüntü verdi.

 

‘Artık gerçek F.Bahçeli oldum'

Kartlarını alan futbolculardan Gökhan Gönül, “Gerçek Fenerbahçeli oldum” derken Selçuk Şahin, “12 yıldır Fenerbahçe'deyim, hayatımın en özel ve güzel anlarından birisini yaşıyorum” diye konuştu.

Mehmet Topal, “Artık bu ailenin bir parçasıyım. Benim için büyük bir şereftir. Bugün de perçinledik” yorumunu yaparken Dirk Kuyt, “2 yıl önce bu aileye katıldım. Artık sadece bir futbolcusu değil, sonsuza kadar bu ailenin bir parçasıyım” değerlendirmesini yaptı.

‘1 milyon yetmez'

Geceye katılan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic'in, “Anlayamadığım tek bir şey var. Neden sadece 1 milyon?” sorusu salonda alkış aldı. Gecede konuşan bazı sporcular da “bir milyon hedefi az, neden iki milyon olmasın” yorumunda bulundu.

Berna Laçin karıştırdı

Gecenin sunuculuğunu yapan Berna Laçin, sarı-lacivertli futbolculardan Caner Erkin ile Bekir İrtegün'ü karıştırdı. Laçin, Caner'in yanına giderek, “evet Bekir sen ne söyleyeceksin” deyince salonda kahkalar koptu.

‘Derbinin sonucu belli'

Bir süre önce Fenerbahçe yönetimden istifa eden Abdullah Kiğılı da geceye katılanlar arasında yer aldı. Hayata geçirilen 1 milyon üye projesinin Fenerbahçe Kulübü'nün hayali olduğunu belirten Kiğılı, 2014 yılının sonuna kadar 100 bin üye hedefinin gerçekleştirilmeye çalışılacağını söyledi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!