comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de Emre ve Volkan mutluluğu

15 Ekim 2014, Çarşamba 14:42

Fenerbahçe, Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Takım kaptanları Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, antrenmanın tamamında takımla birlikte yapılan çalışmalarda yer aldı.

Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde saat 11.00'de başlayan antrenman 1 saat 30 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, 3 grup halinde yapılan 5'e 2 top kapma ve pas çalışması ile devam etti. Antrenman, dar alanda yapılan çift kale maçla noktalandı. Gökhan Gönül, Caner Erkin ve Mehmet Topal, aktif dinlenmeye yönelik çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
 
Mehmet Topuz antrenmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, ikinci bölümde çalışmalarını takımdan ayrı tamamladı. Egemen Korkmaz ve Moussa Sow, özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı. U20 Milli Takım kadrosunda sol ayak bileğine darbe alan Hakan Cinemre, antrenmana çıkmadı; tedavi oldu. Milli takımlarından dönmeyen Bruno Alves ve Emmanuel Emenike ise antrenmanda yer almadı.
 
Sarı-lacivertliler, Galatasaray maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!