comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den derbi öncesi sıcak açıklama

15 Ekim 2014, Çarşamba 13:39

Fenerbahçe, Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde çıkan Emre Belözoğlu haberlerine tepki gösterdi.

Fenerbahçe kulübü, Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile oynayacakları maç öncesinde çıkan Emre Belözoğlu haberlerine tepki gösterirken bir açıklama yayımladı.
 
İşte yapılan açıklama...

"Bugünkü Fotomaç Gazetesi'nde kaptanımız Volkan Demirel'in "O Pitbull Akıllı Olsun" ve yine aynı gruba ait Takvim Gazetesi'nde bir diğer kaptanımız Emre Belözoğlu'nun "O Pitbull Kendine Dikkat Etsin" başlığıyla yer alan haberler yalandır.
 
Tek elden çıktığı açık bir şekilde ortada olan bu yalan haberlerde iddia edildiği gibi, kaptanlarımızın bu şekilde açıklamaları ve konuşmaları olmamıştır.
Özellikle derbi karşılaşması öncesinde bu iki gazetenin, takımımızı hedef alan kasıtlı, her iki camiayı da karşı karşıya getirme odaklı, provakasyon içerikli bu haberleri şiddetle kınıyoruz.
 
Ayrıca bu iki gazetenin yöneticilerini de; çalışanları tarafından masa başında kasıtlı üretilen sözde bu haberlerin yazılmasına ve yayınlanmasına izin vermeleri nedeniyle sorumluluk almaya davet ediyoruz."

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!