comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

O müfettiş F.Bahçe'yi yakacak!

15 Ekim 2014, Çarşamba 12:31

UEFA Disiplin Komitesi müfettişi İspanyol Silvero Emilio Garcia'nın hazırladığı rapor Eskişehirspor'u şikeden bir nevi aklarken, Fenerbahçe'nin ise başını yakacak gibi...

UEFA Disiplin Talimatı'nda "şike" ile ilgili yer alan bazı maddelerin Eskişehirspor'un CAS'a yaptığı itiraz sonrasında değiştirilmesi için çalışmaların başladığı bildirildi. Eskişehirspor'un CAS'a yaptığı itirazda, "Fenerbahçe başkanı bazı oyuncularımıza ve teknik direktörümüze Trabzonspor karşısında galip gelmemiz için para vermişti. Ama bu kulübün tamamen bilgisi dışında olmuştur" diyerek UEFA'dan aldığı bir yıl men cezasını CAS'a taşımıştı.
 
Konuyla ilgili olarak Türkiye'de devam eden dava sürecini takip eden UEFA Disiplin Komitesi müfettişi İspanyol Silvero Emilio Garcia'nın hazırladığı raporda Eskişehirspor'un, dava sürecinde de oyuncular ve kulüp antrenörünü suçladığı bilgisine ulaştı. Kulübün antrenörü ve futbolcularının Fenerbahçe başkanının suçlu bulunduğu davadan aklandığını raporuna yazdı. Fakat Silvero hazırladığı raporuna, alınan paranın Eskişehirspor'un Trabzonspor karşısında maçın kazanılmasında şüphe götürmeyen bir etkisi olduğunu yazdı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!