comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'den G.Saray'a 'yumruk' göndermesi

15 Ekim 2014, Çarşamba 09:53

İsfendiyar Zülfikari, Türk Telekom Arena'daki derbi maç öncesi ezeli rakipleri Galatasaray'a mesaj gönderdi.

Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsfendiyar Zülfikari, Galatasaray ile cumartesi günü Türk Telekom Arena'da oynanacak derbi öncesi önemli açıklamalar yaptı.

Hublot markası ile Fenerbahçe arasında imzalanan işbirliği sözleşmesinin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zülfikari, ezeli rakipleri ile bir problemleri olmadığını belirtirken, son olarak yaşanan bazı olayların da düzeltilmesi gerektiğini dile getirdi.

‘Kabul edemiyoruz'

Bizim, Galatasaray ile ilgili bir husumetimiz yok” diyen sarı-lacivertli yönetici, “Kabul edemediğimiz durum son dönemde sportif mücadelelerden çekilmeleridir. Geçen sezon basketbol şimdi de kürekten çekildiler. Basketbol maçında bizim yöneticimize yumruk atıldı. Bunlara engel olsunlar. Müsaade etmesinler yeter. Yoksa bizim Galatasaray ile bir problemimiz ve husumetimiz bulunmuyor” ifadelerini kullandı.

İsfendiyar Zülfikari, Hublot ile yapılan anlaşmanın sarı-lacivertli kulüp için önemli olduğunu kaydetti. Zülfikari, “Hayırlı bir iş için bir araya geldik. Fenerbahçe - Hublot işbirliğinden gurur duyuyoruz” dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!