comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım takıma küstü! Barışmak için şartı...

14 Ekim 2014, Salı 12:46

Aziz Yıldırım, takımla irtibatını iyice kesmiş. Akhisar mağlubiyeti sonrası tesislere de gitmediği belirlenen başkanın "Galatasaray'ı yenmeden kimseyi affetmeyeceğini" söylediği belirtildi.

Aziz Yıldırım, takımla irtibatını iyice kesmiş. Akhisar mağlubiyeti sonrası tesislere de gitmediği belirlenen başkanın "Galatasaray'ı yenmeden kimseyi affetmeyeceğini" söylediği belirtildi.
 
Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, müthiş bir enerji ortaya koyarak kulübün tüm sorunlarıyla bire bir yakından ilgilenirken, herkesten de sorumlu oldukları alanlarda aynı hassasiyeti göstermesini istiyor. Bu yüzden bazı yöneticilerle ters düşen başkan, lige iyi bir başlangıç yapamayan futbol takımıyla da arayı bozmuş durumda.

PRİMDEN HABER YOK
 
Yıldırım'ın, 4. haftadaki 2-0'lık Akhisar yenilgisini bir türlü kabullenemediği, bu maçın ardından takıma adeta 'küstüğü' öğrenildi. Sadece teknik direktör İsmail Kartal'la konuşan, Samandıra'ya ise neredeyse hiç gitmediği belirlenen Yıldırım'ın, çok sevdiği kaptanlar Emre ve Volkan'la da araya mesafe koyduğu belirtildi. Galatasaray maçı için prim de açıklamayan sarılacivertli başkanın, futbolculara "Derbiyi kazanın sizi affedeyim" mesajı gönderdiği ifade edilirken, TT Arena'da oynanacak dev maç öncesi Samandıra'ya bir moral ziyareti yapıp yapmayacağı da çok merak ediliyor. Sarı-lacivertli futbolcuların, maçın primiyle ilgili hiçbir açıklama yapılmamasından çok rahatsız olduğu ifade edildi.
 
ŞU ARALAR EN BÜYÜK KANKASI OBRADOVİC
 
Futbolculara kızgın olan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şu günlerde basket takımıyla daha çok ilgileniyor. Yıldırım, önceki gün Boğaz'da bir restoranda basketçilere yemek verirken, 'kankası' coach Zeljko Obradovic'le samimi pozlar verdi. Yıldırım'ın çalışma disiplinine büyük hayranlık duyduğu Sırp çalıştırıcıyı, her fırsatta övmeyi ihmal etmiyor. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!