comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin müthiş planı! Cem Yılmaz...

14 Ekim 2014, Salı 09:26

Fenerbahçe'nin "Hedef 1 milyon üye" projesinin lansmanına yıldızlar yağacak.

Fenerbahçe'nin “Hedef 1 milyon üye” projesinin yarınki lansmanı, 1001 Gece Masalları'nı aratmayacak.

 

Tanıtıma eski başkan ve yöneticilerin yanı sıra ne kadar Fenerbahçeli sporcu, sanatçı ve medya yöneticisi varsa hepsi davetli. Four Seasons'taki tanıtım camianın önemli isimlerini bir araya getirecek; “Büyük Fenerbahçe Ailesi” vurgusu yapılacak. Başta futbol olmak üzere Sarı-Lacivertli kulübün tüm branşlardaki sporcuları da lansmanda bir kez daha bir araya gelme fırsatı bulacak.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Sporcular kadar gecenin iş ve sanat dünyasından konukları da çok konuşulacak. 1001 Gece Lansmanı'nın davetlileri arasında Cem Yılmaz, Beyaz ve Kıraç gibi ünlü sanatçılar da var. Ferit Şahenk, Ali Koç ve Nihat Özdemir gibi eski yönetici ve iş dünyasının önemli isimlerine de özel davetiye gitti.

Tanıtımın odak noktası “Hedef 1 milyon üye” projesi olsa da G.Saray derbisi de gecenin ana başlıklarından biri olacak. Futbolculara derbi öncesi moral verilecek.

TÜM DÜNYADAN GELENLER VAR

Lansman sayesinde Fenerbahçe camiası G.Saray derbisi öncesi tek vücut olduğunu gösterme fırsatı bulacak. Yurt dışındaki Fenerbahçe derneklerinin başkan ve yöneticileri de bu önemli geceye davetli. “Fenerbahçe'yi dünyanın en büyük spor kulübü yapma” sloganıyla yola çıkılan projenin lansmanına Başkan Aziz Yıldırım, özel önem veriyor.

Proje için Türkiye'yi gezen, KKTC'ye bile giden Yıldırım, 1001 Gece Masalları'nı aratmayacak lansmanın tüm ayrıntılarıyla tek tek ilgileniyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!