comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Fenerbahçe'den derbi sürprizi

14 Ekim 2014, Salı 09:16

Fenerbahçe'de teknik patron İsmail Kartal'ı zor bir hafta bekliyor. Takımdaki sakat ve cezalı oyuncular Kartal'ın kafasındaki tüm kurguyu bozmuş durumda...

G.Saray karşılaşmasında forvette Webo'yu görevlendirmek isteyen Kartal, bu futbolcunun annesinin vefatı nedeniyle morali düşük olduğu için kara kara düşünüyor.
 
Telefonlara yanıt vermeyen Webo, genç yaşta kaybettiği annesinin cenazesi için 1 Kasım'da ülkesine gidecek. Webo'nun moralsizliği nedeniyle Sow'a bel bağlayan Kartal önceki gün Senegalli oyuncudan gelen sakatlık haberi ile sarsıldı. 
Sakat olan Moussa Sow'un da derbide yüksek bir ihtimalle oynayamayacak olması üzerine gözler Emenike'ye çevrildi. Akhisar'da yedekten giren, Konya maçında ise oynatılmayan Nijeryalı, derbide Kartal'ın gol silahı haline geldi.

DIEGO RIBAS KULÜBEYE

İsmail Kartal'ın Galatasaray karşısında yapacağı ikinci önemli değişiklik ise Diego konusunda olacak. Brezilyalı oyuncu, Galatasaray derbisinde yüksek bir ihtimalle kulübede olacak. İyileşen Emre ve Meireles'i, Mehmet Topal ile birlikte orta alana çekecek olan Kartal, sol kanatta ise Caner ya da Alper ikilisinden birine görev vererek orta alanı daha da güçlü bir hale getirecek. Teknik direktör İsmail Kartal'ın sağ kanatta da, Kuyt'ın orta alana yardımcı olması sayesinde rakibe karşı orta alan üstünlüğünü sağlamayı planladığı öğrenildi.

YA HASAN ALİ YA ALPER POTUK

Kartal, Galatasaray karşısında Caner'i ileride oynatması durumunda sol bekte Hasan Ali forma giyecek. Eğer bu karar Alper yönünde olursa Caner yine sol bekte, Alper ise sol önde oynayacak. Ekibi ile birlikte karşılaşmanın motivasyon ve taktik çalışmalarına bugün başlayacak olan Kartal'ın takımda Sow ve Webo gibi durumu belirsiz oyuncular nedeniyle bir çok konuda henüz kararını veremediği öğrenildi..

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!