comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de Emre ve Volkan resmen başvurdu

13 Ekim 2014, Pazartesi 07:46

Fenerbahçe'de '1 Milyon Üye' projesine sarı-lacivertli futbolcular kayıtsız kalmadı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın kulübün geleceği için büyük önem verdiği projeye destek olmak ve taraftara da öncülük etmek isteyen Fenerbahçeli oyuncular başta Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel olmak üzere resmi başvurularını yaptılar. Yabancılar ise dernekler kanununa takıldılar.
 
Fenerbahçe Yönetimi, “1 Milyon Üye” projesi çerçevesinde çalışmalarını sürdürüyor. Kulübün geleceği için Başkan Aziz Yıldırım ve yönetimin büyük önem verdiği bu projeye sarı-lacivertli futbolcular da kayıtsız kalmadı.
 
Başta kaptanlar Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel üzere futbolcular kulübe üye olmaya başladılar. Selçuk Şahin ve Mehmet Topuz ile birlikte birçok oyuncu bu büyük projeye destek olmak ve taraftara da öncülük etmek adına üyelik başvurularını yaptılar. Hatta benzer başvurular yabancı futbolculardan da geldi. Takımın Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt başta olmak üzere kulübe üye olmak isteyen yabancılar dernekler kanununa takıldı. Üyelik için Türk vatandaşı olunması gerekiği için yabancı futbolcuların bu arzusu gerçekleşmedi.
 
Kısa süre içinde takımdaki tüm yerli futbolcuların kulübe üye olması bekleniyor. Teknik Direktör İsmail Kartal'ın da yine kaptan Emre ve Volkan gibi kulübe üye olduğu belirtildi.
 
Basketçiler sırada
 
Futbolcularla başlayan bu durum basketbolcularla da devam edecek. Böylelikle kulüp forması giyen birçok sporcu aynı zamanda sarı-lacivertlilerin resmi birer üyesi de olacak. Sarı-lacivertli kulüp 1 Milyon Üye projesi kapsamındaki lansmanı bu çarşamba gerçekleştirecek.
 
Başkan Yıldırım, futbolcularla bu projenin startını vermiş ve birçok ili ziyaret ederek şube açılışlarını yaparak tanıtım yapmaya başlamıştı. Futbolcuların ve sporcuların da kulübe üye olmasının sarı-lacivertli pekçok kişinin üyelik sürecini hızlandırması bekleniyor. Yapılacak lansmanda bu konuya da özellikle vurgu yapılacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!