comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sow'un son durumu...

12 Ekim 2014, Pazar 14:28

Fenerbahçe'de derbi öncesi sakatlar kervanına Moussa Sow'un da katılması can sıktı.

Senagal-Tunus maçının ilk yarısın da sol bacak alt adalesinde ağrı hissederek oyundan çıkan yıldız futbolcunun durumu çekilecek mr sonrası netleşecek.

Sow'un Senegal Milli Takım Doktorları tarafından yapılan ilk incelemesinde ciddi bir sakatlık endişesine varılmadığı ancak tedbir amaçlı oyundan çıkartıldığı öğrenildi.
 
Senegalli golcü için Fenerbahçe Doktorları ve Milli Takım Doktorlarının ortaklaşa süreci takip ettikleri ve MR sonucunun eş zamanlı olarak sarı lacivertli sağlık heyetine iletileceği bildirildi.
 
Derbi öncesi tedavi süreçleri devam eden Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun durumlarının iyiye gittiği ve iki kaptanın Galatasaray maçına yetişme ihtimallerinin yüksek olduğu öğrenildi.
 
İki oyuncu için tek problemin kondisyon eksikliği olduğu, bundan dolayı da Teknik Direktör İsmail Kartal'ın oyuncuların takıma katılma tarihlerine önem verdiği bildirildi.
 
Kartal'ın sağlık heyeti ile yaptığı görüşmede, riski arttırmadan dönüş tarihinin öne çekilmesi için ellerinden geleni yapmaları konusunda talimat verdiği gelen haberler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!