comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Sinan Engin'den Emenike çağrısı!

12 Ekim 2014, Pazar 13:31

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz futbol adlı programda Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'a Emenike önerisi getirdi.

Futbol yorumcusu Sinan Engin, Beyaz Tv'de yayınlanan Beyaz futbol adlı programda Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal'a tavsiyede bulundu.

Kartal'ın Emmanuel Emenike ile daha yakın ilişkiler kurarak arasını düzeltmesini ve Galatasaray maçında sahaya sürmesi gerektiğini kaydeden Engin, "Emenike'siz Fenerbahçe çok zor şampiyon olur" sözlerini kullandı.
 
Engin açıklamasında, "İsmail Kartal benim arkadaşım, başarılı olmasını isterim. Buradan ona bir tavsiyem var, ne yap ne et Emenike'yi kazan. Sevgili İsmail Hocam, Emenike'yi ihtiyacın var, iyi futbolcu... Geçen sezon Fenerbahçe'nin şampiyonluğunda çok büyük faktördür. Fenerbahçe taraftarıyla da arasının bir an önce düzeltilp barışın sağlanması lazım. Küs olunduğunu da zannetmiyorum ama Emenike'ye bir an önce şans verip kazanması lazım. Emenike, Fenerbahçe'de çok iş yapar. Emenike'siz Fenerbahçe çok zor şampiyon olur. İsmail Kartal, onu Galatasaray maçında sahaya sürerse ve iyi futbol oynarsa sarı-lacivertli taraftarlar ilk Saracoğlu maçında tribünlere davet eder, barış imzalanır." dedi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!