comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de yeni kriz!

12 Ekim 2014, Pazar 12:47

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Galatasaray derbisi öncesi Bruno Alves'e verdiği izin kriz çıkardı.

Geçtiğimiz milli maç arasında Diego'ya verdiği "Bodrum" izni yüzünden Aziz Yıldırım'ın şişmşeklerini üzerine çeken İsmail Kartal aynı hatayı Bruno Alves için işledi.

Bruno Alves; Salı günü Portekiz milli takımının Danimarka ile Kopenhag'da oynayacağı milli maç sonrası direkt İstanbul'a gelmek yerine özel işlerini halletmek ve Lizbon'a dönmek için Kartal'dan izin istedi. Kartal, Alves'e ekstra bir gün izni verince Portekizli oyuncu Perşembe günü İstanbul'a dönecek.
Bekir İrtegün'ün cezası yüzünden derbide ilk 11'de oynaması beklenen Bruno Alves böylece stoperde beraber oynamaya alışık olmadığı Kadlec ile sadece bir idmana çıkarak derbide sahada olacak.

SEFERBERLİK VAR!

Öte yandan Fenerbahçe'de önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray derbisi öncesi teknik direktör İsmail Kartal'ın kulağı sakat futbolcularından gelecek iyi haberlerde.

Takımdan ayrı çalışmalarını sürdüren iki kaptan Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu için sağlık heyeti seferberlik ilan etti. Sağlık ekibi iki oyuncuyu derbiye yetiştirebilmek amacıyla özel çalışmalar yapıyor. Emre düz koşularını özel bir maske takarak yapıyor. Maske yardımı ile sarfettiği efor kaslarda iki misli çalışmış etkisi yaratıyor ve bu şekilde fizik kondisyonun üst seviyeye çekilmesi hedefleniyor. Belinden sakatlanan ve iğne tedavisi uygulanan Volkan Demirel'in ikinci dinlenme döneminden sonra Pazartesi günü yapılacak kontrollerin ardından durumu netleşecek. Fakat sağlık ekibinin Emre'nin yüzde 85, Volkan'ın ise yüzde 65 oranında derbide forma giyebileceği bilgisini Kartal'la paylaştığı bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!