comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de derbi öncesi büyük sıkıntı!

10 Ekim 2014, Cuma 09:52

Stoperde alternatifsiz kalan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, kadro tercihinde sıkıntı yaşıyor.

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi hazırlıkları sürerken, İsmail Kartal, Bekir'in cezası nedeniyle yabancı seçiminde sıkıntı yaşıyor.

Stoperde Alves ve Kadlec dışında alternatifi bulunmayan Kartal, makası ileri üçlüye mi yoksa orta sahaya mı vuracağına henüz karar veremedi. F.Bahçe'nin Arena kadrosunda kalede yetişirse Volkan oynayacak. Yetişmezse Mert görevi devralacak. Savunma dörtlüsü sarı lacivertlilerin en net bölgesi... 

Gökhan, Alves, Kadlec, Caner dörtlüsü şu anda alternatifsiz olarak gözüküyor. Orta alanda teknik heyet Emre'nin derbiye yetişeceğine inanıyor. Kaptan'ın Mehmet Topal'la üçlüden ikisini oluşturacağı kesin. 11'de olmasına kesin gözüyle bakılan bir diğer isim ise Alper Potuk.

3 FORMAYA 6 YABANCI ADAY

Son 3 forma için ise 6 yabancı arasından tercih yapılacak. Kuyt ve Webo, bu 6 isim içinde formaya en yakın adaylar. Geriye kalan isimler Diego, Meireles, Sow ve Emenike'den ise Meireles ve Sow derbi kadrosu için ciddi bir rekabet yaşayacak gibi gözüküyor.

Kartal Alper'i orta alanda görevlendirirse Sow, sol kanatta görevlendirirse Meireles kadroya dahil olacak. Emenike ve Diego ise kulübede bekleyecek.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!