comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt için onay çıktı

09 Ekim 2014, Perşembe 16:58

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'a, Hollanda Eredivisie ekiplerinden Feyenoord'dan transfer teklifi geldi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt'un eski kulübü Feyenoord'a geri dönme ihtimali üzerine konuşması, Hollanda ekibini heyecanlandırdı. Feyenoord teknik direktörü Fred Rutten, 34 yaşındaki oyuncunun geri dönüşüne yeşil ışık yaktı.

Rutten, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Kuyt ile ilgili yaptığı açıklamada "Bana Kuyt'u soruyorsanız, onun geri dönüşüne tabii ki onay veririm. Şu anda böyle bir şey yok, ancak eğer olursa, onun için takımda her zaman bir rol bulunur" ifadelerini kullandı.
"DAHA ÖNCE DE DÖNME İHTİMALİ VARDI"

Fenerbahçeli oyuncunun geçmiş dönemde de Feyenoord'a dönme ihtimalinin belirdiğini kaydeden teknik adam, "Onun daha önce de geri dönmekten mutlu olacağını anladım. Sadece şartlar oluşmadı. Feyenoord o dönemde finansal olarak iyi durumda değildi. Transferin oluşmaması şanssızlık, ancak neden olmadığı konusunda elimizde iyi veriler var" diye konuştu.

Geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Kuyt, "Herkes, Feyenoord'un benim kulübüm olduğunu biliyor ancak aynı zamanda bu insanlar şu an Fenerbahçe forması giydiğimin de farkındalar. Ayrılıp ayrılmayacağıma ilişkin herhangi bir şey söylemiyorum ancak tabii ki de Feyernoord benim için bir seçenek" diyerek eski kulübüne dönebileceğini açığa çıkarmıştı.

Öte yandan Feyenoord taraftarları, "Kuyt Feyenoord'a dönmeli mi" şeklinde bir soru ile yapılan ankette, tecrübeli golcünün dönüşünü istediğini gözler önüne serdi. Ankete katılanların yüzde 70'i 'Evet, kesinlikle değer katacaktır' şıkkına oy verirken, yüzde 30'luk kesim ise 'Hayır, çok yaşlı' şeklinde görüş bildirdi.

İşte Kuyt için yapılan anket sonucu



 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!