comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal, Mehmet Topal'ı düşünüyor

09 Ekim 2014, Perşembe 15:08

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi kilit adam Mehmet Topal...

Milli Takım kampında bulunan ve sakatlık durumu sarı lacivertli sağlık heyeti tarafından yakından takip edilen başarılı orta saha oyuncusunun milli takımdan dönüşündeki durumu merakla bekleniyor.
 
Bu sezon Fenerbahçe'nin orta sahasındaki en kilit oyuncu rolünü üstlenen ve sergilediği defansif performans ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Mehmet Topal, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın takımda en çok  önem verdiği isimlerden biri.
 
Torku Konyaspor maçı sonrası sol kalça adalesindeki ağrılar nedeniyle dinlendirilen Mehmet Topal'ın milli takım antrenmanının tamamında takımla çalışması sevinç yaratırken, Çek Cumhuriyet ve Letonya maçları sürecinde de Milli Takım Doktorları ve Fenerbahçe Doktorlarının sürekli kontak halinde olarak milli futbolcunun tedavisini gerçekleştirecekleri öğrenildi.
 
Sarı Lacivertli takımda derbiye yetişmesi için özel olarak çaba sarf edilen bir diğer oyuncu da Kaptan Emre Belözoğlu. Tecrübeli oyuncu özel bir maske yardımı ile Galatasaray maçına hazır duruma getirilmeye çalışılıyor.
 
Sakatlığı depar attığı zaman kullandığı adalesinde olduğu için fazla zorlamaması gereken Emre, solunum kapasitesini arttıran ve akciğerinde kaybolan değerleri yerine koymayı hızlandıran maske ile bolca nefes alıyor ve bu sayede yüksek rakımda koşar gibi çalışıyor. 
 
Sarı Lacivertli takımda derbi öncesi sakatlık sorunu yaşayan başka oyuncu bulunmazken, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın ülke milli takımlarına giden oyuncularına da dikkatli olması konusunda uyarıda bulunduğu gelen haberler arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!