comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt'ın derbi endişesi

08 Ekim 2014, Çarşamba 14:21

Fenerbahçeli yıldız Drik Kuyt, Galatasaray derbisi öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldız futbolcusu Kuyt, Galatasaray ile oynayacakları karşılaşma öncesinde görüşlerini dile getirdi.

İşte Dirk Kuyt'ın o açıklamaları...
"GALATASARAY MAÇLARI.."

Galatasaray maçları kendi hikayesi olan karşılaşmalardır. Tabii ki kazanmak istiyoruz. Derbiyi sabırsızlıkla bekliyoruz. bazı arkadaşlarımız milli takıma gitmek zorunda kaldılar. Bu sabah isizn de görebildiğinizi düşünüyorum, Galatasaray maçına hazır olabilmek için iyi çalışıyorlar.

MİLLİ TAKIMI BIRAKMASIYLA İLGİLİ...

Uzun yıllar milli takım formasını giydim. Kariyerimde çok önemli milli maçlara çıktım. Benim için tuhaf bir duygu. Ancak doğru karar verdiğimi düşünüyorum. Bu karar benim için artık geride kaldı. 4. yıldızı kazanma oylunda tamamen Fenerbahçe'ye konsantre olabilirim.

"TÜRKİYE'NİN ŞANSI VAR"

Türkiye, Avrupa Şampiyonası'na gitme şansı olan büyük bir takım. Türk Milli Takımı oldukça kaliteli. İzlanda'ya kaybetmedl. Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'na katılamayacağını düşünmüyorum. Tek endişem, takım çok fazla baskı altında gibi gözüküyor. Çünkü Türk insanı, milli takımının Avrupa Şampiyonası'nda olmasını çok istiyor. Bu da ister istemez bir baskı oluşturuyor.

"G.SARAY MAÇI İÇİN..."

Fiziksel olarak kendimi hala çok güçlü hissediyorum. Türkiye'deki en güçlü oyunculardanım. 

Galatasaray maçı için hazır olmak zorundayız. Bekir'in bizimle olmayacak olması dezavantaj. Bekir'in yerine oynayacak isme hocamız karar verecek. Onun kararlarına saygılıyız.

"KOCAMAN GELDİĞİNDEN BERİ..."


Aykut Kocaman geldiğinden bu yana bilimsel çalışıyoruz. İsmail Kartal ile de bu devam esdiyor. Bu takım her hafta daha güçlü oluyor. İstatistiklerden raporlardan bunu görebiliyoruz. Bayern Münih, Arsenal gibi takımlar başlangıçta yüksek tempoda oynayan ekipler. Sonuçlara bakarsanız onların kolay kazanmasını beklediğimiz maçlarda zorlandılar. Bizim için Konyaspor'a karşı 10 kişi oynamak zordu ama kazanarak gerekeni yaptık. Sadece bir maç kaybettik, onda da büyük hayal kırıklığı yaşadık. Kendi adımıza çok üzüldük.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!