comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Cristian Baroni kafaları karıştırdı

07 Ekim 2014, Salı 17:24

Fenerbahçe ile sezon başında karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden Cristian Baroni kafaları karıştırdı.

Fenerbahçe'den yabancı kontenjanı sebebiyle ayrılmak zorunda kalan Cristian Baroni, İstanbul'dan ayrılmadı. Adı Brezilya kulüpleriyle anılan futbolcunun hala İstanbul'da olması adının transfer dedikodularına karışmasına neden oldu.
 
Ailesiyle İstinye'de görülen ve kameralara samimi pozlar veren yıldız orta saha oyuncusunun adı transferin son günlerindeBeşiktaş'la anılmış ancak böyle bir transferin söz konusu olmadığı belirtilmişti. Kasımpaşa kulübünün de oyuncuyla ilgilendiği iddia edilirken oyuncunun henüz İstanbul'dan ayrılmamış olması ve transfer döneminin yaklaşması tekrar transfer dedikodularının ortaya çıkmasına sebep oldu. Bazı iddialara göre ise oyuncunun menajerinin İstanbul kulüpleriyle görüştüğü ve Ocak ayı için teklif sunduğu aktarıldı.

Hindistan iddiası
 
Fenerbahçe'nin eski hocası Zico ve eski futbolcusu Andre Santos'un anlaşmaya vardığı FC GOA'nın şimdi de Cristian Baroni'yi kadrosuna katmak için harekete geçtiği belirtiliyor. Brezilya'nın Corinthians takımıyla prensipte anlaştığı iddaa edilen Cristian Baroni'ye iyi bir öneri yaptığı iddaa edilen FC GOA'nın Brezilyalı oyuncuya imza attırmaya yakın olduğu da iddialar arasında.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!