comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

İsmail Kartal'dan G.Saray derbisi için flaş karar

07 Ekim 2014, Salı 15:16

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 6. haftasında derbi maçında Galatasay ile deplasmanda karşılaşacak Fenerbahçe'de sakat futbolculardan iyi haber geldi. 

Sakatlıkları bulunan Emre Belözoğlu, Raul Meireles, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün durumlarının düzeldiği ve Galatasaray'a karşı oynayabilecek durumda oldukları öğrenildi.
 
Torku Konyaspor maçında gördüğü kırmızı kart ile cezalı duruma düşen Bekir İrtegün'ün yokluğunda savunmadaki boşluğu doldurmak için bir yabancı hakkını daha kullanmak zorunda kalacak olan Teknik Direktör İsmail Kartal, hücum hattında zorunlu olarak değişikliğe gidecek.
 
İsmail Kartal'ın büyük olasılıkla Diego Ribas'ın yerine Emre Belözoğlu'nu sahaya sürerek hücum hattını oluşturması beklenirken Raul Meireles'e de şans vermek istediği öğrenildi.
 
Portekizli oyuncunun sezon başında yakaladığı performansı sürdürmesi için Galatasaray'a karşı sahaya sürmek isteyen İsmail Kartal, yabancı oyuncu kontenjanı nedeniyle sıkıntı yaşıyor.
 
Türk Telekom Arena'daki zorlu atmosferde kaleyi Volkan Demirel'e emanet etmek isteyen İsmail Kartal, tecrübeli file bekçisinin durumunu son ana kadar gözlemleyecek. Mert Günok'un performansından memnun olan Teknik Direktör Kartal'ın, genç kalecinin daha önce Galatasaray'a karşı forma giyse de Türk Telekom Arena'daki atmosferde mücadele etmemiş olmasından dolayı Volkan Demirel tercihine yöneldiği öğrenildi.
 
Öte yandan Fenerbahçe'nin geleneksel bayramlaşma töreni Faruk Ilgaz Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Bayramlaşma törenine sarı lacivertli yöneticilerin yanı sıra kulüp üyeleri ve sporcular katıldı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!