comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Yıldırım'dan 'şike' için yeni açıklama

07 Ekim 2014, Salı 13:10

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Devlet yeniden yargılamaya başladığında her şey ortaya çıkacak" dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Devlet yeniden yargılamaya başladığında her şey ortaya çıkacak" dedi.

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Kulübü'nün Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlediği geleneksel bayramlaşma töreninde açıklamalarda bulundu.

"Şike davası"nda yeniden yargılama olacağını hatırlatan Yıldırım, "Devlet yeniden yargılamaya başladığında her şey ortaya çıkacak. Herkes de mahkemede olacak. Basın da orada olacak. Ben, dün neysem bugün de oyum. Dün yapılan yanlışları da unutmadım. Yeniden yargılamaya herkes gelecek ve herkesle hesaplaşacağız" diye konuştu.

Yıldırım, gazetecilere de gerçek dışı haber yapmamaları konusunda da uyarılarda bulundu.

- Kartal: "Doktorlar onay verirse Emre'yi oynatırım"

Bayramlaşma töreninde gazetecilere kısa bir açıklama yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Galatasaray maçıyla ilgili konuşmanın henüz erken olduğunu söyledi.

Milli takıma giden oyuncuların nasıl döneceklerinin önemli olduğunu vurgulayan Kartal, sakatlıkları bulunan Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu'nun durumlarının daha belli olmadığını açıkladı. Emre'nin sakatlıktan kurtulması durumunda fizik durumunun önemli olup olmadığının sorulması üzerine Kartal, "Emre önemli bir oyuncu. Doktorlar eğer 'sakatlığı geçti' der ve onay verirse, oynatırım" ifadelerini kullandı.

- Bayramlaşma töreni yapıldı

Fenerbahçe'nin bayramlaşma törenine Aziz Yıldırım ve İsmail Kartal'ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, kongre üyeleri, kadın ve erkek basketbol takımları, kadın voleybol takımı, amatör sporcular ile altyapıdaki oyuncular da katıldı.

Salona girdiğinde alkışlarla karşılanan başkan Yıldırım, sporcularla tek tek ilgilenerek bayramlaştı.

Öte yandan bayramlaşma töreni sırasında salona üzerinde "Sn. Başkan, 16 şerefli yıl kutlu olsun. Hedef 1 milyon üye" yazılı pasta getirildi. Aziz Yıldırım pastayı, Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic'e kestirdi.

 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!