comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de ayrılık! Yıldırım onayladı...

07 Ekim 2014, Salı 10:29

Fenerbahçe'de Nijeryalı yıldız Emmanuel Emenike, formsuzluğu nedeniyle kadroya giremezken, tavırlarıyla da iyice gözden düştü.

Emmanuel Emenike için Fenerbahçe defteri kapanabilir...

Gaziantepspor maçında kaptan Emre Belözoğlu ile yaşadığı gerginliğin ardından yedek kulübesine çekilen Nijeryalı futbolcu, tavırlarıyla da iyice gözden düştü.

11'de oynatılmamasına tepki gösteren golcü oyuncu, son olarak Konyaspor karşılaşmasındaki hareketleriyle ipleri kopardı. Formsuzluğunun yanı sıra; tüm takımın galibiyet için kenetlendiği karşılaşmada soğuk ve mutsuz tavırlarıyla arka planda kalan Emenike, teknik direktör İsmail Kartal'ın da tepkisini çekti.

Sezon başından bu yana Kartal'ın beklentilerini karşılayamayan 27 yaşındaki futbolcu, ara transferde döneminde Sarı-Lacivertliler'le yollarını ayırabilir.

Başkan da tepkili...

Başkan Aziz Yıldırım'ın da tepkili olduğu Emenike'ye birçok transfer teklifi geldiği belirtilirken, ciddi bir rakamın önerilmesi halinde Emenike'nin yollanacağı öğrenildi. Yıldırım'ın bu oyuncu için en az 11 milyon Euro'luk teklife evet diyeceği ifade ediliyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!