comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Aziz Yıldırım şimdi de o isim için talimat verdi

06 Ekim 2014, Pazartesi 12:52

Fenerbahçe'de Emenike konusunda talimat verdiği iddia edilen Aziz Yıldırım'ın Bruno Alves konusunda da benzer bir talimat verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın Konyaspor karşısında sahaya sürdüğü 11'de Bruno Alves ve Emmanuel Emenike'nin yer almaması büyük tartışmaları da beraberinde getirdi. Emenike'nin yedek kalmasının nedeninin "Azizsilin" olduğu iddiaları devam ederken, Bruno Alves'in de "Yıldırım kararla" kulübeye hapsolduğu bildirildi.

Aziz Yıldırım'ın hafta içinde İsmail Kartal'la yaptığı konuşmada, "Vur yumruğunu masaya. Otoriteni sarsanı bırak yedek" dediği Kartal'ın bunun üzerine Emenike'nin yanında Alves'i de yanında oturttuğu bildirildi. Alves geçen hafta Akhisar maçında oyundan atıldıktan sonra takım arkadaşlarını soyunma odasında komik videolar izleyerek beklemiş hatta maç bitiminde takım arkadaşları soyunma odasına girdiği sırada izlediği videoya güldüğü için tepki de çekmişti.
Öte yandan maçın devre arasında koyu bir sohbete dalan Emenike ile Alves'in ağızları okunmasın diyerek elleriyle dudaklarını kapatmaları, "acaba ne konuşuyorlar" diyenlerin meraklarını da depreştirdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!