comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeli yıldıza 8 milyon euro

05 Ekim 2014, Pazar 12:30

Rusya'da çıkan bazı yerel gazetelerdeki iddialara göre Spartak Moskova, Fenerbahçe'den eski oyuncusu Emmanuel Emenike'yi transfer etmek istiyor.

Fenerbahçe'de dün kazanılan Torku Konyaspor maçının ardından sürpriz bir gelişme yaşanıyor.
 
Dün alınan galibiyetle rahat bir nefes alan Fenerbahçe için Avrupa basınından önemli bir iddia ortaya atıldı. O iddiaya göre sarı lacivertlilerde sürpriz bir ayrılık yaşanabilir.
 
8 milyon Euro!
 
Rusya'da çıkan bazı yerel gazetelerdeki iddialara göre Spartak Moskova, Fenerbahçe'den eski oyuncusu Emmanuel Emenike'yi transfer etmek istiyor. 2011'in yazında Fenerbahçe'ye transfer olan ancak şike olaylarının patlak vermesinden sonra Spartak Moskova'ya satılan Nijeryalı yıldız, 2013 yılında sarı lacivertlilere tekrar transfer olmuştu. Rus basınındaki iddialara göre sarı lacivertllerde sorun yaşayan futbolcu takımdan ayrılmak istiyor ve Rusya'ya geri dönebilir. Ayrıca taraftarlarla da sorun yaşadığı aktarılan oyuncunun artık Fenerbahçe'de yapacak bir işi kalmadı ifadeleri kullanılırken Moskova ekibinin golcü futbolcu için 8 milyon Euro teklif edeceği belirtildi.
 
Aziz Yıldırım ne diyecek?
 
Sezon başında Emenike için 15 milyon Euro'ların telafuz edildiği düşünülürse Emenike için 8 milyon Euro'luk bir teklife Aziz Yıldırım'ın nasıl bir yanıt vereceği merak konusu oldu. Hatırlanacağı üzere Emenike, Spartak Moskova'dan 13 milyon Euro'ya transfer edilmişti.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!