comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Kuyt'tan G.Saray'a gözdağı!

04 Ekim 2014, Cumartesi 23:24

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Torku Konyaspor arasında oynanan mücadelenin ardından Dirk Kuyt ve Pierre Webo konuştu. 

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Torku Konyaspor arasında oynanan mücadelenin ardından Dirk Kuyt ve Pierre Webo açıklamalarda bulundu.

İlk olarak konuşan Pierre Webo, sarı lacivertli taraftarlara teşekkür ederken, Dirk Kuyt ise 6. haftada oynanacak olan Galatasaray derbisine ilişkin konuştu.
Fenerbahçe için elinden gelen her şeyi yapacağını belirten Dirk Kuyt, Galatasaray derbisine büyük bir özgüven ile hazırlandıklarını ve bu sezon dördüncü yıldızı takmak için savaşacaklarını söyledi.

Pierre Webo'nun açıklamaları şu şekilde;

"Bu galibiyet için bizim itici gücümüz olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Takım halinde ruhumuzu, gücümüzü ve kazanma isteğimizi gösterdiğini düşünüyorum. İkinci golü atarak maçı kazanmasını bildik"

"Oynarken, onların benim ile birlikte olduklarını biliyorum. Tüm arkadaşlarım gibi bu renkler için en iyisini yapabilmek için uğraşıyorum."

Dirk Kuyt'ın sözlerinin tamamı şu şekilde;

"Geçtiğimiz haftadan sonra gerçek anlamda bir hayal kırıklığı yaşadık ve çok fazla eleştiri aldık. Ancak hiç kimse bizden daha fazla üzülen olamaz. Biz birlikte savaşan ve birlikte kazanan bir takımızı. Elimden geldiğince çalışıyorum. Bu yılın öneminin farkındayım. Onlar için ne kadar önemliyse bizim için de o kadar önemli. Bu kulüp için her şeyimi vereceğimz. 4. yıldızı takmak için savaşacağız"

"Bazen öyle bir an gelir ve herkesin size karşı olduğunu hissedersiniz. O an yapmanız gereken tek şey birlik olmak ve birlikte savaşmaktır. Bugün takım olarak ortaya koyduğumuz enerji müthişti. Torku Konyaspor gibi bir takımı 10 kişi yenmek, gelecek adına özgüvenimizi arttıran bir şey oldu"

"Böyle maçları sabırsızlıkla bekliyoruz. Sezon açısından biraz erken ancak Galatasaray maçının bizim için sezonun en önemli maçı olduğunun farkındayız. Bu maçın ardından kendimize olan özgüvenimiz arttık ve Galatasaray maçına bu özgüven ile gideceğiz"

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!