comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'de CEO neden istifa etti?

04 Ekim 2014, Cumartesi 16:57

Fenerbahçe kurumsallık adı altında şirketleşmeye gittikten sonra göreve gelen Hasan Hakkı Yılmaz bir anda istifa etmesinin altında yatan gerçek belli oldu.

FutbolArena - Fenerbahçe kurumsallık adı altında şirketleşmeye gittikten sonra göreve gelen Hasan Hakkı Yılmaz çok uzun süre dayanamadı. İşlerine çok karışıldığı ve hiçbir konuda söz hakkı olmaması bardağı taşıran son damla oldu. Aziz Yıldırım kulüpte uçan her sineğin bilgisi olmasından dolayı bütün kararlar Aziz Yıldırım ever demeden bitirilmiyor. En küçük muhasebe işleri bile imzalara sunulmadan ve başkan imzalamadan onay çıkmaması sorun oluyor. Hatta imza törenlerinde bile bazen sadece başkan ve başka yöneticilerin yer alması kırılmasına neden oldu.

En son patlak veren Fenerium sıkıntısı stokların tükenmesi başkanın kızması ve tedarikçi firmanın yetersizliği iş kolunda başarısızlık olarak nitelendirildi.  Kulüpte işler yavaş ilerlediğinden bu sadece bir örnek sayılabilir. Diğer yöneticilerinde işini çok karıştığı zaten biliniyordu. Hasan Hakkı Yılmaz dönmesi için teklif gelse bile kabul etmedi.
 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!