comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Bruno Alves umutlu

03 Ekim 2014, Cuma 14:20

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor karşısında alınan yenilginin ardından Torku Konyaspor ile yapacakları maçta tribünlerin dolu olmasının kendileri için çok önemli olacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin Portekizli futbolcusu Bruno Alves, Spor Toto Süper Lig'de Akhisar Belediyespor karşısında alınan yenilginin ardından Torku Konyaspor ile yapacakları maçta tribünlerin dolu olmasının kendileri için çok önemli olacağını söyledi.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan tecrübeli oyuncu, ligin 5. haftasında Torku Konyaspor ile yapacakları karşılaşmada iyi oynamanın ve kazanmanın çok önemli olacağını belirterek, "Taraftarlarımızın bizimle olması, tekrar dolu tribünler önünde oynamak da bizim için çok önemli ve çok güzel olacak. Onların tribünde olması, bizim kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlıyor. Bizi her zaman destekliyorlar ve sahada yapabileceklerimizi daha iyi bir şekilde ortaya koyuyoruz. Güzel bir akşam olacak" dedi.

Geçen hafta aldıkları kötü sonucun ardından önlerinde öğrenilecek çok şeyin olduğunu belirten Alves, "Antrenmanlarda birbirimizi desteklemek, birbirimizle eğlenmeyi bilmek, birbirimizle gülmek bizim için son derece önemli konular. Çünkü birlikte olmayı başarabilirsek, hep beraber istediğimiz sonuçları alma yolunda işimiz çok daha kolaylaşır. Birlik olarak, istenen hedeflere çok daha kolay ulaşabiliriz. Gerçekten hafta boyunca çok faydalı, yoğun, motive edici ve maça konsantre olabileceğimiz antrenmanlar geçirdik. Takım adına verimli bir hafta olduğunu düşünüyorum ve takımımızın daha iyiye gittiğini ve gideceğine inanıyorum" diye konuştu.

Alves, Fenerbahçe'nin hedeflerine ulaşacağına inandığını aktararak, "Fenerbahçe'nin, sahip olduğu oyuncularla, kaliteli hocalarıyla, yönetiminin desteğiyle, istediği hedeflere ulaşacağına ben sonuna kadar inanıyorum. Fenerbahçe'de oynadığımız için hepimiz son derece motive olmuş durumdayız. Çok büyük ve son derece başarılı bir kulüpte forma giyiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Dünya Kupası'nda oynamanın performansını olumsuz yönde etkilemediğini anlatan Bruno Alves, şunları söyledi:

"Dünya Kupası seviyesinde oynayan tüm oyuncular, yüksek düzeyde ve sık sık maçlar oynamaya, yüksek düzeyli turnuvalarda oynamaya her zaman alışıktır. Dünyanın en büyük turnuvasında yer aldığınız zaman bu hiçbir şekilde size bir yorgunluk vermez, tam tersi size bir motivasyon verir. Benim durumumdaki hemen hemen tüm oyuncuların aynı süre tatil yapma fırsatı bulduğunu düşünüyorum. Bir kötü sonucu veya başarısız geçen bir dönemi, başarısızlıkla sonuçlanan maçları, ben hiçbir şekilde Dünya Kupası'nda oynamış olmaya bağlayamam. Çünkü oradaki yorgunluk veya oradaki yaşadıklarımızın, hiçbir şekilde buna etkisinin olmadığını düşünüyorum." 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!