comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Emenike: 'Faydam yoksa kadroya almasın'

03 Ekim 2014, Cuma 13:11

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ile tartışan Emenike şimdi de milli takım hocasının açıklamalarına yanıt verdi.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Emmanuel Emenike, Afrika basınına konuştu.

Emenike, milli takım hocasının kendisini 'disiplinsiz' olarak nitelendirmesini yorumlarken, "Hocamız Keshi'yi her zaman baba gibi gördüm ve kalbimde iyi bir baba figürü olarak yer aldı. Şimdiye kadar keyifli bir ilişkimiz vardı. Bana karşı böyle bir tutum içerisine girmesi için neden bulamıyorum" ifadelerini kullandı.
 
Milli takım kampına habersiz geç katıldığı için Kongo maçında yedek beklettiğini açıkladığı Emenike'ye "Sadece ben değil takım arkadaşları da ondan rahatsız" suçlamalarını yönelten Keshi'nin kendisini üzdüğünü söyleyen Emenike, "Söylediklerini ve takımdakilerin benden rahatsız olduğunu duyunca çok şaşırdım. Ne olduysa Afrika Kupası elemeleri öncesinde oldu. Nijerya halkının beni kibirli birisi olarak görmesini istemiyorum ama eğer benim takımda olmam sonuçları ya da takımın başarısını etkilemiyorsa beni kadroya çağırmayabilir" dedi.
 
Milli takıma faydası olmayacaksa kadroya çağrılmamasını belirten Emenike, "Ben de kulübüme daha fazla odaklanırım. Milli takım kariyerimi de en az kulüp kariyerim kadar önemsiyorum. Hayatımda verdiğim en doğru karar Nijerya için oynamak oldu. Elimden gelenin en iyisini yaptım ve Keshi'nin dediği gibi disiplinsiz birisi olmadım." diyerek sitemini dile getirdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!