comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Roberto Carlos, F.Bahçe'yi yaktı!

01 Ekim 2014, Çarşamba 12:58

Fenerbahçe'de defans oyuncularının beklenen performanstan uzak olması akıllara sezon başında Ümit Korkmaz için sıkıntı yaşatan Roberto Carlos'u getirdi.

Fenerbahçe'den Egemen Korkmaz'ın yokluğunda önce Ersun Yanal, daha sonra da İsmail Kartal, Aziz Yıldırım'dan sol stoper olarak Sivasspor'dan Ümit Kurt'un transfer edilmesini istemişti. Sivasspor'la yapılan görüşmelerde Roberto Carlos, ne Cristian'ı ne de Krasic'i kabul etmemiş bunun üzerine ortaya çıkan 3.5 milyon euro'luk bonservis bedeli ise son günde de olsa transferin önüne geçmişti.

Egemen'in yokluğunda kariyerinde hiç oynamadığı sol stoperde oynamak Bruno Alves'i çok zorlarken, Portekizli oyuncunun idmanlarda bir kaç kez İsmail Kartal'a, "Burası benim yerim değil. Terste kaldığım için hamle zamanlamaması yapamıyorum. Takımı zor durumda bırakıyorum" dediği bildirildi.
İsmail Kartal'ın ise Alves'e, "Egemen iyileşene kadar idare etmek zorundayız" dediği gelen bilgiler arasında. Bekir ile Alves sezon başında da Kartal'a birbirlerini tamamlayamadıları itirafında bulunmuşlardı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!