comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Alex kadro dışı, iki isme ceza!

01 Ekim 2012, Pazartesi 13:30

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile futbolcular arasındaki toplantı sona erdi. Kaptan Alex de Souza kadro dışı kalırken; iki futbolcuyada para cezası verilmesine karar verildi.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada; "Bugün, Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman yönetiminde, saat 11.00'de Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde yapılan toplantıda, futbolcumuz Alex de Souza'nın kadro dışı kaldığı kararı, kendisine tebliğ edilmiştir" denildi.

Alex de Souza'nın A2 Takımı ile çalışacağı belirtilirken, yönetimin Stoch ve Cristian'a da para cezası verilmesi kararı aldığı ifade edildi.

Aykut Kocaman'ın bu sabah yapılan antrenmandan önce Alex ile görüştüğü ve Brezilyalı oyuncuya kadro dışı kaldığı kararını tebliğ ettiği bildirildi. Kocaman'ın, antrenmandan önce oyuncularıyla yaptığı toplantının başında da Alex'in kadro dışı kaldığını futbolcularına söylediği kaydedildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın Kasımpaşa maçının ilk yarısının ardından oyundan aldığı Alex, mücadelenin ikinci yarısını kale arkası tribününden takip etmişti.

Fenerbahçe'nin, Kasımpaşa'ya 2-0 yenildiği maçın ardından kulüp başkanı Aziz Yıldırım da soyunma odasına giderek teknik heyet ve futbolcularla toplantı yapmıştı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!