comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçeli yıldız isyan etti! Ayrılıyor...

21 Eylül 2014, Pazar 13:03

Fenerbahçe'ye büyük umutlarla gelen ancak son iki sezonda istediği şansı bulamayan Hasan Ali Kaldırım isyan bayrağını çekti.

Fenerbahçe'de geçen hafta Trabzonspor maçında forma bulma umudu doğan ama Caner Erkin için Almanya'dan gelen özel hamur ve bandaj ile sahaya çıkması ile hayalleri yıkılan Hasan Ali Kaldırım büyük sıkıntı yaşıyor.

Transfer döneminde Önder Özen ile Hasan Çetinkaya'nın kendisi için yaptığı pazarlık sonrasında en azından oynayabileceği bir takıma gitme umudu doğan Hasan Ali, Caner'in o ayakla oynatılıp kendisine şans verilmemesi üzerine tamamen içine çekildi. Ersun Yanal'a "ayrılmak ve Beşiktaş'a gitmek istediğini söyleyen" ve Yanal'dan "olur" alan Hasan Ali, İsmail Kartal'ın gelişi ile "dur bakalım" demesi üzerine takımda kalmış ve hocasının kendisine, "bu sezon senden çok daha fazla yararlanacağım" demesiyle umutları artmıştı. Fakat Hasan Ali daha üçüncü haftadan yine umdunu kaybetti. Hasan Ali'nin, "İlk geldiği sezon milli takımın ve Fenerbahçe'nin değişmeziyken. Son iki sezon da formayı unuttuğunu" söyleyerek menajerinden kendisine devre arasında kesinlikle takım bulmasını istediği bildirildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!