comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

F.Bahçe'nin konuğu Gaziantep

21 Eylül 2014, Pazar 09:53

Fenerbahçe ligin 3. haftasında Gaziantepspor'u konuk edecek.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Gaziantepspor'u ağırlayacak. İlk 2 haftayı 4'er puanla kapayan iki takımın mücadelesi Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak ve karşılaşmayı Ali Palabıyık yönetecek.
  
Fenerbahçe'de Volkan Demirel'in cezası sürerken, sakatlıkları bulunan Meireles ve Egemen bu maçta forma giyemeyecek. Hafta başında sakatlık yaşayan Mehmet Topal ve Caner Erkin ise oynayabilecek. İlk 2 haftada 4 puan alan Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın sahaya Mert, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Diego, Emenike, Sow ve Kuyt'tan oluşan 11'i sürmesi bekleniyor. 
 
Gaziantepspor'da ise herhangi bir sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor. Teknik Direktör Okan Buruk'un zorlu deplasmanda Karcemarskas, Koray, Arokoyo, Şenol, Elyasa, Mustafa, Oğuzhan, Chico, Gökhan, İbrahim Akın ve Muhammet 11'ini tercih etmesi bekleniyor.
 
Geçtiğimiz sezon oynanan maçlarda Fenerbahçe rakibini İstanbul'da 3-1, Gaziantep'te ise 3-0 yenmişti. Gaziantepspor son 7 maçta Fenerbahçe'ye karşı galip gelemezken, Fenerbahçe kendi sahasında 24 maçtır kaybetmiyor

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!