comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Paşa'dan Kocaman sevgiler..

29 Eylül 2012, Cumartesi 22:00

Fenerbahçe'de fiyasko sürüyor, yıldız transferlerle ligde başarı arayan Kanarya erimeye devam ediyor.. Ligin formda ekibi "teknik direktörsüz" Kasımpaşa, deplasmanda kazanmayı unutan Kanarya'yı avladı, Aykut Kocaman'ın tahtı bir kez daha sallandı..

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Kasımpaşa ile yaptıkları karşılaşmada, geçen hafta Trabzonspor maçının ilk 11'inden tek değişiklikle takımını sahaya sürdü.

Sakatlığının tedavisinin ardından geçen hafta bordo-mavili ekiple yapılan maçta 18 kişilik kadroda yedekler arasında yer bulan Egemen Korkmaz, Kasımpaşa mücadelesiyle birlikte takımdaki yerini aldı.

Egemen'in yokluğunda savunmada görev yapan Bekir İrtegün ise Kasımpaşa mücadelesinde yedek kaldı.

-Kuyt ve Krasic yedek-
Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları geçen ve takımla çalışmalara başlayan Kuyt ve Krasic, Kasımpaşa maçında yedekler arasında yer buldu.

Ligde geçen hafta Trabzonspor maçında hazır olmadıkları için 18 kişilik kadronun dışında kalan iki futbolcu, Kasımpaşa mücadelesinde de yedekler arasında sahaya çıktı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!