comScore

Fenerbahçe Fenerbahçe

Diego'dan flaş Kartal sözleri

12 Eylül 2014, Cuma 11:38

Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Diego Ribas, İsmail Kartal'a övgüler düzdü.

Trabzonspor maçı öncesinde İstanbul'a "yıkılmış" olarak dönen Emre Belözoğlu, İsmail Kartal'ın canını sıktı. Caner'in sakatlığının dışında, Kuyt, Sow, Emenike, Mehmet Topal ve Gökhan Gönül'ün de moralsiz olması Kartal'ı kara kara düşündürüyor. Fakat özellikle Emre'nin İzlanda mağlubiyeti sonrasında sinirden gözyaşı dökmesi ve kimseyle konuşmaması genç teknik adamın daha bir moralini bozdu. Trabzonspor maçı öncesinde Emre'nin takım arkadaşlarına mental destek vermesini beklerken, ilk çalışmada gündemin milli takım olması da Kartal'ın bir başka sıkıntısı. Kartal'ın, "Milli maç geçti. Önümüzde zorlu bir Trabzon deplasmanı var. Konsantre olup ona hazırlanmamız gerek" sözleri ise pek etkili olmadı.

İsmail Kartal'ın Trabzonspor maçı öncesinde Emre ile konuşarak kendisine bu zorlu dönemde ihtiyacı olacağını söyleyeceği ve kendisini toparlaması konusunda yardımcı olmaya çalışacağı öğrenildi.
''SANKİ HOCA DEĞİL...''

Öte yandan Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Diego el üzerinde tutuluyor. Geldiği günden bu yana kapısını hiçbir zaman kapalı tutmayan İsmail Kartal ise her fırsatta sambacı ile sohbet ediyor. Bu durum Diego'nun keyfini yerine getirirken sambacı takım arkadaşlarına, "Şimdiye kadar çalıştığım ve kendime en yakın hissettiğim isim Simeone'ydi. Ama onun odasına da öyle çat kapı giremezdik. İsmail hoca sanki hoca değil, bizden birisi gibi. Ben de siz de çok şanslıyız" diyerek anlatıyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!